Képkeretezés

Manapság nehéz kitűnni a többi képkeretező közül. A nagykereskedők és gyártók választéka minden boltban szinte maradéktalanul megtalálható.
Mitől más mégis a Keretbolt?
Több éves hagyománya van már annak, hogy a megrendelők egyedi kívánságait is kielégítjük. Itt olyan képkeret is megtalálható, ami máshol nem.

Címünk:

XIII. Victor Hugo utca 8. ( Lidlvel szemben a Váci út felől )
Nyitva: hétköznap 10-től 19 óráig, szombaton 10-től 12 óráig.
Telefon: +3612370248 vagy +36705831474

Az alábbi szolgáltatásokkal várjuk megrendeléseiket:
- Képkeretezés,
- kasírozás,
- laminálás,
- számítógépes paszpartu vágás,


Ezt mind a saját műhelyünkben végezzük. Több száz méteres készletből választhat!

Íme egy rövid összefoglaló

Különböző stílusú képkeretek közül választhat üzletünkben, továbbá vállaljuk tárgyak (pl. érmék, pólók, kisplasztikák) keretezését is.

Kasírozás
A kasírozás tulajdonképpen nem más, mint a kép egy bizonyos hordozóanyagra történő felragasztása. Ezzel lehetőség van a hullámosodás kiküszöbölésére vagy a gyűrődések bizonyos mértékű kisimítására. A modern képkeretezésben többféle kasírozási eljárást ismerünk (lásd: fent) de mi a visszaszedhető ragasztást részesítjük előnyben. Tartós, mint minden más eljárás, viszont a megfelelős hőmérsékleten visszaszedhető. Egy dolgot azonban soha ne hagyjunk figyelmen kívül: értékesebb képek esetében nem javasolt a kasírozás. Ebben az esetben mindig konzerváló keretezést kell kérni. Magyarországon kevés műhely büszkélkedhet számítógépes paszpartuvágóval. Mi 2007-ben tudtunk egy ilyen gépet vásárolni melyhez hamarosan egy egyedülálló programot is indítunk.

Laminálás (matt, fényes, vászon hatású)
A laminálás tulajdonképpen egy fólia réteg a kasírozott képen. Ez helyettesítheti az üveget, védi a képet és akár egy sima fotónak kölcsönözhet vászonhatást. De nem visszafordítható! Amit lamináltunk az úgy is marad!

Vakrámázás egyedi méretben is
Többféle méretben, többféle vastagságú vakrámákat készítünk. Az alap 2 cm-es vastagságon túl 3, 4 cm vastag vakráma már igazi térhatást kelt.

Számítógépes paszpartu vágás
Rendkívül pontos (század milliméter) vágást és határtalan lehetőségeket biztosít a gépünk. Magyarországon kevés műhely büszkélkedhet számítógépes paszpartuvágóval. Mi 2007-ben tudtunk egy ilyen gépet vásárolni melyhez hamarosan egy egyedülálló programot is indítunk.

Nálunk az üzlet, a műhely és a raktár egy helyen van. így lehetőség van a megrendelések 20-30 perc alatti elkészítésére.

Ha nincs konkrét elképzelése mi szívesen segítünk!

Jöjjön el, tegyen egy próbát!

Focimez nadrággal dobozkeretben
Gyalu dobozkeretben
Keretbe szerelt világítás:
Keretbe szerelt világítás:
Kézzel faragott florentin keret készítése egyedi színekben, méretben, tükrökhöz, képekhez, tévéhez, stb.
Kézzel faragott florentin keret készítése egyedi színekben, méretben, tükrökhöz, képekhez, tévéhez, stb.
Könyvek dobozkeretben:
Könyvek dobozkeretben:
Egyedi igény alapján készített, 6 cm mély dobozkeret
Réz maszk egyedi kézzel készített keretben
Számítógépes paszpartu vágás
Számítógépes paszpartu vágás
Vakrámázás egyedi méretben is
Vakrámázás egyedi méretben is