Rólunk

A legmodernebb műhely a belvárosban, azonnali képkeretezéssel:
Bemutatkozó videó
Még több fotó a munkáinkról a facebookon:
Keretbolt Galéria
15 éves szakmai múlttal 2006 elején nyitottuk meg saját boltunkat.
A legmodernebb gépekkel szereltük fel műhelyünket (vákumos hőkasírozó, számítógép vezérlésű paszpartuvágó) és persze az alap vágó-tűző gépek melyek nélkül ma már elképzelhetetlen a versenyképes keretezés. Ezekkel gyors és pontos munkát tudunk végezni kedvező áron és lehetőség nyílik "azonnali" keretezésre is.
Persze, a modern gépek nem jelentik a kézművesség kiváltását. 2008-ban történt egy megkeresés művészek részéről. Olyan képkeretet kerestek ami akkor még nagyon korlátozott választékban volt található a hazai piacon. Együtt megterveztük, mi elkészítettük és mára egy olyan széles méret és színválaszték áll a rendelkezésünkre ami teljesen egyedülálló. A kortárs fotóművészek legnagyobb örömére.
Ezt a vonalat szeretném tovább erősíteni. További egyedi képkereteket fogunk tervezni és készíteni.
2011-ben a kasírozás tökéletesítése a fő célom. Jelenleg a szürke karton, finn falemez és a hablemez a fő hordozóanyag. Ettől a évtől a művészek igényeire alapozva megjelent a DIBOND. Úgy látszik 2012 a dobozkeretek éve lesz. Könyv, érme, póló, fellépő ruha, evőeszköz, pipa és még sorolhatnám. Teljesen egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk!
Vállaljuk képek, szobrok szállítását akár 2méter x 3 méteres méretig. (referencia: Viltin Galéria, Molnár Ani Galéria, Bartók 32 Galéria)
Nyitvatartási időn kívül is tudunk személyesen konzultálni, megrendelést felvenni ha az alábbi telefonszámon időpontot egyeztetünk:
Birinyi-Poros Zsuzsanna
Telefon: +36 70 583 1474
Várom megkeresését!

2006 elején nyitottuk meg saját boltunkat.
2006 elején nyitottuk meg saját boltunkat.