Főoldal

A legmodernebb műhely a belvárosban, azonnali képkeretezéssel: 
Még több fotó a munkáinkról a facebookon: 

https://www.facebook.com/keretbolt

15 éves szakmai múlttal 2006 elején nyitottuk meg saját boltunkat. A legmodernebb gépekkel szereltük fel műhelyünket (vákumos hőkasírozó, számítógép vezérlésű paszpartuvágó) és persze az alap vágó-tűző gépek melyek nélkül ma már elképzelhetetlen a versenyképes keretezés. 

Ezekkel gyors és pontos munkát tudunk végezni kedvező áron és lehetőség nyílik "azonnali" keretezésre is. Persze, a modern gépek nem jelentik a kézműveség kiváltását. 2008-ban történt egy megkeresés művészek részéről. Olyan képkereteket kerestek ami akkor még nem volt megtalálhatóak a hazai piacon. Együtt megterveztük, mi elkészítettük és mára egy olyan széles méret és színválaszték áll a rendelkezésünkre ami teljesen egyedülálló, a kortárs fotóművészek legnagyobb örömére. Ezt a vonalat szeretném tovább erősíteni. További egyedi képkereteket fogunk tervezni és készíteni. 

2011-ben a kasírozás tökéletesítése volt a fő célom. A szürke karton, finn falemez és a hablemez a fő hordozóanyag és a művészek igényeire alapozva megjelent a DIBOND. 

2012 a dobozkeretek éve. Könyv, érme, póló, fellépő ruha, evőeszköz, pipa és még sorolhatnám.